Στην σύγχρονη εποχή όλες οι εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων βρίσκονται υπό ιδιαίτερα υψηλή πίεση. Από την μια πλευρά μοχθούν να ικανοποιήσουν τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών τους και από την άλλη πλευρά προσπαθούν διαρκώς να συμμορφώνονται με την νομοθεσία και τους αυστηρούς κανόνες των ελεγκτικών μηχανισμών σε θέματα ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων.
Επιπρόσθετα διεθνείς μελέτες δείχνουν ότι τρόφιμα αξίας 1 τρισεκατομμυρίου δολάριων απορρίπτονται στα σκουπίδια και το 1/5 αυτών στις εταιρίες επεξεργασίας και παραγωγής τροφίμων. Υπάρχει λύση για να μειωθεί αυτό το ποσοστό? Διαβάστε την απάντηση στο πολύ χρήσιμο οδηγό του Γερμανικού Οίκου SESOTEC, του μεγαλύτερου κατασκευαστή μηχανημάτων ποιοτικού ελέγχου στον κόσμο.
Πατήστε ΕΔΩ για να τον κατεβάσετε